info@FischerVision.nl | +31 (0)6 26 814 889

Kies het juiste product voor uw website


Online visitekaartje met Concrete5

Bent u op zoek naar een website voor informatieve doeleinden? Een website voor bijvoorbeeld uw bedrijf, restaurant, sportvereniging of kookkunsten? Dan wilt u vooral informatie aan uw bezoekers overbrengen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door middel van een blog, een foto galerij of video's. Op deze manier kunnen uw potentiële klanten met u in contact komen en wordt u zichtbaar op het internet. Met Concrete5 is een lichtgewicht Content Management System waarmee u alle kanten op kunt. Lees hieronder verder waarom Concrete5 de beste keuze voor u is.

Online producten aanbieden met Magento

Met het open-source syteem Magento eCommerce is het mogelijk om volledig geautomatiseerd online producten te verkopen. Dit systeem is het grootste eCommerce systeem van het moment en dat zal niet snel veranderen. Met dit systeem heeft u een professionele online winkel waar uw klanten onbezorgd en veilig kunnen bestellen. Nadat een klant in uw winkel heeft afgerekend, hoeft u alleen nog maar voor de distributie van het product naar de klant te verzorgen. Lees hieronder waarom Magento een goede keus is om uw producten online aan te bieden.

Concrete5 voor CMS


Wij werken liever niet meer met Wordpress, Drupal of Joomla!. Wij willen dat u de beste oplossing ontvangt en daarom staan wij achter het Content Management System Concrete5. U ontvangt een website die u zelf gemakkelijk kunt beheren indien u dat wenst.

#

Concrete5 is open Source

Concrete5 is een open-source syteem en dus geheel gratis systeem. U betaalt geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. De enige terugkomende kosten zijn de kosten van het domein en de serverruimte. Alle codes van Concrete5 kunnen worden aangepast door FischerVision.

Concrete5 en front-end editing

Concrerete5 maakt gebruik van front-end editing. Nadat u inlogt, klikt u het gewenste ‘block’ aan en u kunt het direct aanpassen. What you see is what you get. Een kind kan de was doen.

Concrete5 is voor iedereen

Concrete5 is geschikt voor elk doeleind. Een blog voor uw avonturen of een galerij voor uw portfolio van bijvoorbeeld uw foto’s. Het is geschikt voor amateur en voor professioneel gebruik en extreem gemakkelijk in gebruik.

Concrete5 is SEO-friendly

In Concrete5 is veel aandacht aan zoekmachines besteed. Met een paar klikken op de knop kan u al uw pagina’s optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Concrete5 - groeiend platform

Met een stijgende lijn stappen websites bezitters van Wordpress, Drupal en Joomla! over naar Concrete5. Concrete5 heeft het beste van Wordpress en Joomla! gecombineerd en dat merken mensen. Wij werken daarom ook graag met Concrete5.

Wilt u weten welke mogelijkheden Concrete5 voor u kan betekenen? Wij help u om een passende oplossing voor uw wensen te creëren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Magento voor webshops


Om online uw producten of diensten aan te bieden heeft u een webshop nodig. Wij maken gebruik van het open-source platform Magento Commerce. Door middel van een Magento webshop is het gemakkelijk om uw eigen producten, klanten, bestellingen en verzendingen te beheren.

#

Magento is Open Source

U betaalt geen licentiekosten voor Magento en de broncode is vrij. Dit houdt in dat u kan kiezen van leverancier en dus niet vastzit aan één partij. Elke Magento webshop aanbieder kan namelijk de code en de structuur van de webshop begrijpen.

Magento groeit met u mee

Het maakt niet uit of u net een beginnende online verkoper bent of al een grote aanbieder van producten. Magento is uitermate schaalbaar en daarom een geschikt platform voor elke verkoper.

Magento is alles-in-één

Met Magento is het mogelijk om verschillende websites te beheren onder één ‘Dashboard’. U kunt hier alle gegevens (orders, klanten, producten, etc) van al uw verschillende webshops terugvinden en aanpassen.

Magento is vindbaar

Door zoekmachines zoals google worden Magento webshops erg goed gevonden. Hierdoor is het niet om een groot deel van uw budget te investeren in advertenties.

Magento is veilig

Door een grote online community en vele ontwikkelaars worden de meeste beveiligingslekken voorkomen en gedicht voordat kwaadwillende uw webshop kunnen aanvallen. U kunt daarom uw klanten met een gerust hart bij u laten winkelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u (of uw bestaande Magento eCommerce webshop) kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op en dan helpen wij u graag met uw vraagstukken.

Webdesign, Website laten bouwen, Webdesign Amersfoort, Webdesign Utrecht, Webdesign Amsterdam, Website laten ontwikkelen, Website laten bouwen, Website laten maken, Magento webshop, Concrete5 website, thuisbezorgd webshop, webshop restaurant Ontwikkeling door FischerVision Login